Ai între 14 și 35 de ani și deții un blog sau un site pe care dorești să înveți cum să îl dezvolți? Nu ți-ai găsit un loc de muncă sau ești în căutarea unor noi provocări? Te pasionează fotografia, dar ți se pare complicat să utilizezi un aparat profesionist? Te interesează să faci un stagiu de internship într-o redacție a unei publicații prestigioase? Cursul gratuit Tineri Jurnaliști Online, aflat deja la a IV-a ediție, ar putea fi răspunsul.

Acesta se va desfășura între 26 – 31 iulie 2018 sau 2 – 7 august 2018 în București, iar scopul proiectului este să sprijine integrarea tinerilor pe piața muncii prin îmbunătățirea competențelor și abilităților tinerilor față de exigențele angajatorilor din industria media și nu numai. Cursul este organizat de Asociatia Turism Istoric, iar noi vom asigura cei mai potriviti traineri pentru acest proiect

Te poți înscrie până pe data de 26 iulie 2018, completând formularul de înscriere.

Înscrie-te

Beneficii:

Pentru fixarea cunoștințelor cursul se va finaliza cu două zile de practică în care fiecare participant în parte este îndrumat să facă un articol după toate toate regulile jurnalismului online. Articolul va fi postat pe site-ul www.turismistoric.ro.De asemenea fiecare participant va fi îndrumat să își realizeze fotografiile după regulile învățate în cadrul cursului.

După absolvirea cursului în prima zi de practică, participanții, care doresc, vor merge în vizită în trustul ziarului Adevărul, unul dintre ziarele centrale din Romania, pentru a vedea efectiv cum arată  redacțiile publicațiilor: Adevărul, Click, Historia, OK Magazin, Click Femei.

Cele mai bune articole vor fi premiate cu 10 stagii de partica în redacția Historia. Selecția se va face pe baza articolelor realizate în perioada de practica.

Toate informațiile detaliate aici

Proiect cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului la Concursul Național de Proiecte pentru Tineret 2018

 

ATI

logo MTS v 5